De Fourtec behandeling

De Fourtec behandeling, wat is dat nu precies?

Dit is een revolutionaire nieuwe behandeling op het gebied van anti-aging, huidverslapping te verbeteren, maar ook het verfijnen van fijne lijntjes en rimpels.

De Fourtec bevat vier verschillende technologieën voor een synergetisch behandelresultaat. D.w.z dat het effect NOG beter wordt omdat deze vier verschillende technologieën samenwerken en elkaar versterken.

Dit zijn de vier verschillende technologieën en wat ze doen:

  1. Radiofrequentie – maakt gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel tot ongeveer 41graden. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid op langer termijn steviger wordt.

 

  1. Energy-Boost (LED) – bestaat uit 645nm en stimuleert de energieproductie van de cel, het werkt als een soort ‘meststof’ voor ons weefsel. Het wordt gebruikt om de ATP-productie te activeren. ATP zijn onze “kleine transformatorhuisjes” van onze cellen. Zij zorgen namelijk voor de energievoorziening in onze cellen en houden ons gezond, vitaal en in dit geval ook ONZE HUID. Ook zorgt de Energy-boost voor het bestrijden van ontstekingsveroudering, reactiveert de elastinevezels en activeert onze collageensynthese/aanmaak.

 

  1. Hoog volt – werkt op celniveau daar waar precies het normale verouderingsproces begint. Door de specifieke frequentiesignaturen gebruikt de hoog volt het hele spectrum aan energie trillingen voor o.a. de optimale spieropbouw, huidverstrakking, egaliseren van de huid, het verminderen fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de opname van actieve werkstoffen in de cellen.

 

  1. Percutane Flow (het activeringsmasker) – wordt aan het einde van elke behandeling met de Fourtec aangebracht en aangesloten. D.m.v. een speciaal vliesmasker, de Veocel, die speciale geconcentreerde werkstoffen bevat wordt hierdoor de huid nog meer gestimuleerd voor het opnemen. Over dit vliesmasker wordt ‘het activeringsmasker’ dat van een speciale rubber is gemaakt (in klinische studies is getest dat dit masker stroom geleidt) aangebracht en aangesloten op de Fourtec. Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid zal bepaald worden voor hoelang. De opname van werkstoffen wordt verhoogd, versterkt de hydratatie van de huid, stimuleert de cellen in de huid, stimuleert de lymfe-activiteit en activeert de gezichtsspieren.

Voor een optimaal resultaat werkt de Fourtec het beste in kuurverband van 10 behandelingen.

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat de Fourtec voor jouw huid kan betekenen? Boek dan snel een proefbehandeling in voor €99 i.p.v. €140.