SPMU Academy

Welkom bij de Academy van Karen van Gogh, een droom die werkelijk uitkomt! Met meer dan 20 jaar ervaring in het Semi Permanente Make Up (SPMU) vak, visagie en in de schoonheidsbranche wil Karen graag haar passie met jou delen.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan en trainingen te hebben gevolgd in het binnen- en buitenland, waaronder vele Masterclasses, wilt Karen graag met jou als haar student jou alle kneepjes van dit mooie vak leren. Zelf blijft ze ook nog steeds up-to-date door constant zelf de nieuwe technieken te blijven volgen en relevante kennis op te doen. Haar intentie is dan ook om transparant te zijn en je echt iets te willen leren.

Om jullie hierin goed van start te laten gaan is Karen een prachtige samenwerking aangegaan met DMT Beauty. Alle privé-basisopleidingen zullen compleet verzorgd worden met een uitgebreid starterspakket en theorieboek van DMT Beauty. Wil je ook een machine, dit is in de toekomst ook mogelijk en hier wordt later meer over gedeeld binnen nu en aantal maanden vanuit DMT Beauty wanneer deze klaar is voor levering. Tot die tijd ben je vrij om met de machine van Karen aan de slag te gaan tijdens de trainingsdagen. Hier is géén (S)PMU-ervaring voor nodig.

Karen heeft ervoor gekozen om de basisopleidingen enkel 1 op 1 aan te bieden omdat ze het belangrijk vindt jou alle aandacht te geven zodat jij met vol moed en zekerheid aan de slag kan in het (S)PMU vak.

Zit je al een tijdje in het (S)PMU vak, maar loop je tegen bepaalde dingen aan? Dan is een privé-masterclass iets voor jou. Hiermee is Karen vier jaar geleden begonnen en net als de basisopleiding zijn deze masterclasses ook intensief. Houd hier rekening mee en hier is wel (S)PMU-ervaring voor vereist.

De privé-masterclass duurt een dag en is exclusief een starterspakket. Wel zullen de pigmenten van DMT Beauty beschikbaar worden gesteld om mee te werken tijdens de MC. Vind je deze pigmenten prettig om mee te werken, dan krijg je van Karen een speciale kortingscode om met korting in de webshop van DMT Beauty de pigmenten en andere benodigdheden aan te schaffen.

BASISOPLEIDING OMBRÉ POWDER BROWS

Een wenkbrauwvorm bepalen voor de juiste gezichtsvorm kan vrij lastig zijn, helemaal wanneer deze asymmetrisch is van vorm en wanneer de huid bijvoorbeeld niet in de juiste conditie verkeert.

De Ombré Powder Brows opleiding duurt vier dagen en hier ga je met name de basisprincipes over (S)PMU leren zodat je na de opleiding goed van start kunt gaan als (S)PMU Brow-specialiste. De opleidingsduur is vier weken en er wordt dus eenmaal per week lesgegeven op een vaste dag. Karen heeft hier bewust voor gekozen, zodat jij na elke opleidingsdag thuis verder aan de slag kan gaan om te oefenen met wat je hebt geleerd. Karen heeft er bewust voor gekozen om alle basisopleidingen enkel privé aan te bieden om zo de rust te bewaren en jou alle persoonlijke aandacht te geven.

Meer informatie

BASISOPLEIDING LIPPIGMENTATIE

Tijdens de lippigmentatie opleiding ga je alles leren over de basistechnieken en aanvullende (S)PMU-informatie zodat jij een ster gaat worden in het zetten van prachtige lippen.

Deze opleiding duurt twee dagen waarbij theorie en praktijk elkaar af zullen wisselen. Mocht er behoefte aan zijn dan kan er in overleg met Karen een terugkomdag ingepland worden om alle opgedane kennis nogmaals te doorlopen en oefenen. Deze dag mag binnen vier maanden gratis gepland worden, anders worden er kosten berekend voor deze dag.

Wist je dat de lippigmentatie binnen (S)PMU-vak één van de meest gevraagde en de meest geboekte behandeling is op dit moment?!

Bij deze tweedaagse opleiding zit een starterskit inbegrepen t.w.v. €500 zodat je goed van start kunt gaan met de juiste pigmenten. Er is geen vooropleiding of ervaring nodig om deel te nemen aan deze opleiding.

Meer informatie

COMBINATIE-OPLEIDING POWDER BROWS EN LIPPIGMENTATIE

De combinatie-opleiding van Ombré Powder Brows en lippigmentatie is een intensieve opleiding die je volledig klaarstoomt om beide technieken uit te kunnen voeren. Deze opleiding duurt vijf dagen en je krijgt er uitgebreide starterskits bij met een waarde van €1000,-.

Deze opleiding zal in vijf weken worden aangeboden (een opleidingsdag per week).  Dit doet Karen bewust zodat je tijd krijgt om thuis aan de slag te gaan en te oefenen met wat je hebt geleerd die dag.  De opleiding biedt Karen enkel privé aan omdat zij het belangrijk vindt om je alle persoonlijke aandacht te geven tijdens deze intensieve opleiding.

Er zal een Whatsapp-groep worden aangemaakt zodat je vragen kunt stellen en Karen je op deze manier feedback kan geven. Ook zal er een Facetime-gesprek ingepland worden. Deze zal Karen met jou inplannen meteen na elke opleidingsdag om je extra te kunnen begeleiden op afstand.

Bij deze opleiding is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met (S)PMU.

Meer informatie