Beste klant,

Online afspraken boeken kan alleen als je nog nooit eerder permanente make-up hebt laten zetten en als je al eerder door Karen bent behandeld.

Online boeken is dus niet mogelijk wanneer je al bestaande permanente make-up hebt die niet door Karen is gezet. In dat geval vraag ik je mij te bellen voor een consultatie vooraf. Ik zal dan bepalen of jouw permanente make-up geschikt is voor een touch-up bij Karen van Gogh PMU. Dan gelden ook mijn touch-up prijzen, dus hou hier rekening mee.

Als je eyeliners wilt laten zetten en wimperextensies hebt dan moeten deze vier weken voor de behandeling verwijderd zijn anders pakt het pigment niet goed en heb je zelfs kans dat het pigment kan uitlopen onder de huid. Ik behandel dus niet met wimperextensies of als ze te kortgeleden zijn verwijderd. Gebruik je een wimperserum? Stop hier dan ook 4 weken voor je behandeling mee.

Karen van Gogh PMU kan je niet behandelen 3 weken voor of na jouw Corona-vaccinatie. Stel je behandeling dan uit.

Wanneer je 1 of meerdere soorten medicaties slikt mag je dit eerst melden aan Karen van Gogh PMU via de contactformulier op de website. Sommige medicaties hebben invloed op de PMU behandeling.

Met vriendelijke groet,
Karen van Gogh

Maak een afspraak