Wie ben ik?

Ik zal mij in het kort even aan u voorstellen. Mijn naam is Karen van Gogh (familie van). Ik teken en schilder al zolang dat ik mij kan herinneren en heb ook de nodige cursussen gevolgd. Altijd al met kleuren en vormen bezig geweest.

Vanuit deze passie ben ik mij gaan verdiepen om te kijken wat ik hier nog meer allemaal mee kon gaan doen. Ik ben vol enthousiasme gestart met een visagie opleiding bij The House of Orange en vervolgens ook de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan. De opleidingen heb ik succesvol afgerond en beide vond ik te gek om te doen.

Visagie en opleiding tot schoonheidsspecialiste zijn een goede basis voor de permanente make-up opleiding. Ik ben hiervoor zowel in binnen- als buitenland opgeleid en heb ook tijdelijk in het buitenland gewerkt om meer ervaring op te doen.

Inmiddels zit ik 25 jaar in het vak en ik leer nog steeds bij met het volgen van masterclasses. Je bent nooit uitgeleerd hoe oud iemand ook is. Jezelf blijven stimuleren en trainen is een must have voor mij.

Ik ben/werk heel perfectionistisch en doe dit uiteraard met heel veel plezier, passie en gedrevenheid.


Where precision meets art


Maak een afspraak