Behandelingen

3D HAIRSTROKES TECHNIEK/WENKBRAUWEN

Met de 3D hairstrokes methode is het mogelijk om een fijne of dun uitziende wenkbrauw te transformeren naar een voller uitziende wenkbrauw die er heel natuurlijk uit kan komen te zien.

Dit doe ik met de fijnste naald die er bestaat en ik werk met uiterste precisie en rust als ik bezig ben, om dit mogelijk te maken. De haartjes die er dan gecreëerd worden, zijn bijna niet van de echte te onderscheiden.

OMBRE TECNIEK/ POWERED BROWS TECHNIEK

Deze techniek is bedoeld voor mensen die meer van een ingekleurde wenkbrauw houden en waarbij de hairstrokes techniek niet mogelijk is i.v.m. huidtype of ander onderliggende problemen. Dit zal ik van tevoren met u bespreken. De intensiteit van de ingekleurde wenkbrauw is ook afhankelijk van de wensen van u als klant, maar wel in overleg zodat het toch natuurlijk blijft ogen.

Met deze techniek wordt er met een of twee kleuren pigment gewerkt. De onderkant van uw wenkbrauw zal echt een stuk strakker ogen dan bij de hairstrokes.

FULLLIPS BLUSH

Met deze methode worden uw lippen volledig ingeschaduwd met de kleur die er is gekozen. Uw lipcontour is bij deze techniek ook strakker en scherper en eventuele asymmetrie kan goed worden gecorrigeerd. Geen uitgelopen lippenstift meer! Hier wordt de pigment dekkender aangebracht in uw lippen, meer aanwezig voor degene die deze wens hebben.

AQUARELLELIPS EFFECT

Met deze techniek werk ik van binnen naar buiten toe. D.w.z. van het midden van uw lippen naar de lipcontour toe. Hierbij is de lipcontour minder sterk aanwezig. Maar maakt u zich geen zorgen; uw lippen komen via deze behandeling er heel symmetrisch en strak uit te zien. Bij het zetten is het de bedoeling dat uw eigen lipkleur/huid hier doorheen blijft schijnen. Dit is voor klanten geschikt die meer van nude/natuurlijk houden.

Er kan ook een felle kleur gezet worden. Het ziet eruit alsof u heerlijk buiten heeft gelopen en uw lippen lijken ‘meer kleur/doorbloeding te hebben gekregen. Er is geen prijsverschil met de Fullips Lipstick effect en de behandelingstijd verschilt ook niet van elkaar.

EYELINER

Met het aanbrengen van een eyeliner is het de bedoeling om u van alle gemakken te voorzien; u wordt nog mooier wakker en het geeft uw zelfverzekerdheid echt een boost. Een eyeliner kan uw ogen nog groter en sprekender doen lijken en er zijn verschillende manieren om dit te kunnen realiseren.

INFRALASH

Is een hele fijne eyeliner die tussen de wimperrand word geplaatst. Zo krijgt u een frissere blik en lijken uw wimpers bij de aanzet voller, maar dan heel natuurlijk. Deze techniek is geschikt voor klanten die zelf geen- of weinig make-up dragen.

De Infralash kan zowel aan de boven- en onderkant gezet worden. Of alleen aan de boven- of onderkant.

WINGED EYELINER

Is een strakke eyeliner die van wimper tot wimper loopt, die van binnen smaller is en naar buiten toe wat breder kan uitlopen (mag ook één dikte zijn). De Winged Eyeliner kan in verschillende diktes gezet worden en dit wordt van tevoren besproken en uitgetekend.

De wing is een ander woord voor een vleugel. Deze kan ook in verschillende lengtes worden aangebracht. Maar ook hier heb ik een grens en adviseer ik u vanuit mijn ervaring en professionaliteit.

EYELINER MET SCHADUWEFFECT/GEPOEDERED

Hierbij wordt er een smallere of vollere eyeliner uitgeschaduwd met eventueel meerdere kleuren. Deze techniek is geschikt voor degenen die oogpotlood gewend zijn en niet van strakke eyeliner houden, of waarbij correctiewerk verricht moet worden.

Deze methode is tevens een natuurlijke methode, afhankelijk van uw wens en uw oogopslag zal er gekeken worden naar de hoeveelheid schaduw die er geplaatst gaat worden.