Masterclass

De privé-masterclasses zijn een één daagse trainingen voor de gevorderde semi permanente make-up (SPMU) specialisten en zijn bedoeld om jouw huidige technieken aan te scherpen. Tijdens de 1:1 masterclasses wordt de focus gelegd op de verbeterpunten en deze verschillen per persoon op basis van je huidige skills. Tijdens de masterclasses worden ook tips en tricks met je gedeeld die je kunt gebruiken om verder te groeien in het vak.

De masterclasses worden gegeven door Karen van Gogh, en zij zal jou met veel enthousiasme door de dag heen begeleiden, met daarbij een heerlijke lunch en lekkernijen.

Om deze masterclass te volgen, dien je een basisopleiding te hebben gevolgd bij Karen of bij een andere academie. Ook moet je minimaal zes maanden praktijkervaring hebben met SPMU. Indien je nog te weinig kennis en ervaring hebt, dan is het aan te raden eerst de basisopleiding te volgen.

De privé-masterclasses zijn allemaal exclusief een starterskit van DMT Beauty en zonder toestel. Mocht er toch behoefte zijn hiervoor, dan kunnen deze na de masterclasses besteld en aangekocht worden. Deze dienen vooraf betaald te worden. Wil je liever een starterskit of toestel bij de masterclass, dan kun je dit tijdig aangeven. Deze kosten komen er extra bij.

Dagprogramma:

09:00 Ontvangst
09:30 Toepassing theorie en demonstratie
12:00 Pauze
12:30 Praktijk met oefenhuid
14:30 Toepassen op eigen model
17:30 Certificaat + Foto
18:00 Einde

Titel

  • Zonder starterskit DMT Beauty
  • Modellen zelf voorzien
  • Zonder toestel
  • Niet geschikt voor beginners
  • Minimaal 6 maanden ervaring