KAREN VAN GOGH PMU

Welkom bij de Academy van Karen van Gogh, een droom die werkelijk uitkomt! Met meer dan 20 jaar ervaring in het Semi Permanente make-up (SPMU) vak, visagie en in de schoonheidsbranche wil Karen graag haar passie met jou delen.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan en trainingen te hebben gevolgd in het binnen- en buitenland, waaronder vele masterclasses, wilt Karen graag met jou als haar student jou alle kneepjes van dit mooie vak leren. Zelf blijft ze ook nog steeds up-to-date door constant zelf de nieuwe technieken te blijven volgen en relevante kennis op te doen. Haar intentie is dan ook om transparant te zijn en je echt iets te willen leren.

Om jullie hierin goed van start te laten gaan is Karen een prachtige samenwerking aangegaan met DMT Beauty. Alle privé-basisopleidingen zullen compleet verzorgd worden met een uitgebreid starterspakket en theorieboek van DMT Beauty. Wil je ook een machine, dit is in de toekomst ook mogelijk en hier wordt later meer over gedeeld binnen nu en aantal maanden vanuit DMT Beauty wanneer deze klaar is voor levering. Tot die tijd ben je vrij om met de machine van Karen aan de slag te gaan tijdens de trainingsdagen. Hier is géén (S)PMU-ervaring voor nodig.

Karen heeft ervoor gekozen om de basisopleidingen enkel 1 op 1 aan te bieden omdat ze het belangrijk vindt jou alle aandacht te geven zodat jij met vol moed en zekerheid aan de slag kan in het (S)PMU vak.

Zit je al een tijdje in het (S)PMU vak, maar loop je tegen bepaalde dingen aan? Dan is een privé-masterclass iets voor jou. Hiermee is Karen vier jaar geleden begonnen en net als de basisopleiding zijn deze masterclasses ook intensief. Houd hier rekening mee en hier is wel (S)PMU-ervaring voor vereist.

De privé-masterclass duurt een dag en is exclusief een starterspakket. Wel zullen de pigmenten van DMT Beauty beschikbaar worden gesteld om mee te werken tijdens de MC. Vind je deze pigmenten prettig om mee te werken, dan krijg je van Karen een speciale kortingscode om met korting in de webshop van DMT Beauty de pigmenten en andere benodigdheden aan te schaffen.

Klik op ‘aanmelden’ bij de gewenste basisopleiding of masterclass en kies je gewenste startdatum. Voor zowel de basisopleidingen als de masterclasses dien je een aanbetaling van EUR 605 (incl BTW) te doen en dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Als de aanbetaling is gedaan, dan pas is je plekje gereserveerd.

Bij de masterclasses dient het resterende deel, na de aanbetaling, uiterlijk één dag voor aanvang betaald te worden. Je krijgt voorafgaand een factuur en een betalingsverzoek opgestuurd.

Bij de basisopleidingen is het mogelijk om in termijnen te betalen. Het resterende bedrag, na de aanbetaling, kan in één, twee, drie of vier termijnen worden betaald. De slottermijn dient te worden voldaan op de laatste dag na afloop van de basisopleiding. Deze overige termijnen worden in gelijke delen gefactureerd in de periode tussen aanvraag en aanvang van de opleiding. Er wordt voor elke termijn een factuur en een betalingsverzoek gestuurd.

Hierna vul je je contactgegevens in. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een Whatsappbericht met daarin belangrijke informatie.

Lees hier de algemene voorwaarden goed door: Algemene voorwaarden