Emotion SkinCare

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60 tot 70 procent van de wereldbevolking een droge huid heeft. Emotion SkinCare is dé specialist op het gebied van de droge huid. Meer dan 30 jaar lang heeft Emotion onderzoek gedaan naar de droge huid. Als schoonheidsspecialist kun jij deze grote doelgroep uitstekend bedienen.

Naar de webshop

Voeding voor de droge huid

Net zoals je binnenkant heeft je buitenkant ook voeding nodig. Emotion SkinCare weet hoe de droge huid zich gedraagt en kent het verouderingsproces. Daarom weet Emotion precies wat de huid nodig heeft. De prachtige producten werken zelfs voor de meest gevoelige en reactieve probleemhuid.

Invloeden van buitenaf zetten je huid behoorlijk onder druk. Denk bijvoorbeeld aan uv-straling, het gebruik van mobiele telefoons, droge lucht, stress en luchtvervuiling. Nog nooit hadden zoveel mensen last van huidproblemen, schilfering, eczeem en een oncomfortabel aanvoelende huid. Wil je deze dagelijkse huidproblemen aanpakken en af van een droge huid? Kies dan voor de productlijn van Emotion SkinCare.

Vier typen droge huid

Er zijn 4 typen droge huid. Elk type droge huid heeft een speciale behoefte en dus specifieke zorg nodig. Om de beschadigde huidbarrière te herstellen, heeft je huid hulp nodig in de vorm van producten die voedend, verzachtend en rijk zijn aan gezonde vetten. De producten van Emotion SkinCare worden diep opgenomen door de huid voor een krachtig herstel en een gezonde opbouw van binnenuit.

De droge huid

Je huid zal steeds droger en droger gaan aanvoelen, last van xerosis hebben, afschilferen, jeuken, ontstekingsreactie vertonen, risico op eczeem, risico op dermatitis, en vaak staat make-up niet meer mooi.

De droge gevoelige huid

Je huid zal steeds droger en droger aanvoelen, constante roodheden hebben, couperose hebben of het ontstaat, gevoelig zijn, reactief zijn, intolerantie hebben voor crèmes en make-up, afschilferen, jeuken, ontstekingsreactie vertonen, risico op eczeem, risico op dermatitis, en vaak staat make-up niet meer mooi.

De droge verslapte huid

Je huid zal steeds meer droger en droger aanvoelen, verslappen, diepere rimpels, diepere mondrimpels en neuslippenplooi hebben, je huid kan er grijzer er uitzien, en levenloos uitzien.

De droge huid op leeftijd

Je huid zal de hele dag droog aanvoelen, ruw zijn en onregelmatig, vaak is deze huid dikker, kan couperose hebben, roodheden, pigmentvlekken hebben en diepere rimpels/lijnen, vaak verouderd deze huid sneller.

Het beste uit de natuur

De wereld verandert. We worden bewuster van wat we eten en hoe we met ons afval omgaan. Emotion SkinCare is een biologisch merk en bevat de beste voedende ingrediënten uit de natuur. Deze worden met zorg geselecteerd en biotechnologisch ontwikkeld. De natuurlijke ingrediënten veroorzaken geen reacties, blijven stabiel en hebben de juiste geur.

De ingrediënten van de Emotion SkinCare-producten worden geteeld volgens de strengste eisen, zonder meststoffen en zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Ze zijn puur en in de meest effectieve vorm in de producten verwerkt voor het mooiste en beste resultaat. Ze bevatten geen parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen, siliconen en minerale oliën.

De geurstoffen zijn bovendien vrij van allergenen. Kortom: de ingrediënten kunnen de huid niet beschadigen.

Bewezen studie

De biologische producten van Emotion SkinCare zijn niet alleen zacht, comfortabel en verantwoord: ze doen net als Beauty2People ook wat ze beloven. Na meer dan 30 jaar studie heeft Emotion bewezen dat de productlijn effectief werkt voor elk type droge huid. Emotion SkinCare ondersteunt het herstellende vermogen van de huid, zorgt voor meer weerstand tegen invloeden van buitenaf, beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon én werkt tegen huidveroudering.

Voordelen van Emotion SkinCare

  • Bewezen specialist op het gebied van de droge huid
  • Uniek in waarde
  • Biologische huidverzorging
  • De juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • De beste ingrediënten uit de natuur
  • Dermatologisch getest
  • Eén focus: de droge huid
  • Meer dan 30 jaar ervaring en kennis