Jane Iredale

Al 25 jaar lang maakt jane iredale de meest zuivere make-up voor jouw huid. Het doel blijft onveranderd: jullie zelfvertrouwen stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up
aan te bieden die tegelijk je huid verzorgt én beschermt.

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk.

Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en
kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt. Voor jane iredale is het belangrijk dat je exact weet wat je op je huid aanbrengt.

Als clean beauty pionier zijn pure ingrediënten hun prioriteit, maar zijn zij ook zeer begaan met het milieu en de maatschappij waarin we leven. jane iredale steunt verschillende biologische landbouwbedrijven om iets terug te doen voor de natuur. Ze doneert jaarlijks een deel van haar winst aan goede doelen.

Ze gaan altijd ‘the extra mile’ en willen enkel het beste voor het milieu, de maatschappij en
natuurlijk ook voor jou. Dit is wat het betekent een clean beauty brand te zijn.

We zijn ervan overtuigd dat de cosmeticalijn van jane iredale je leven zal veranderen. De huid die je altijd al had gewenst, is nu slechts een penseelstreek verwijderd.

Niet-comedogeen en olievrij

De huid kan vrij ademen en normaal functioneren. Alle producten ondergaan comedogene tests in laboratoria.

Zonnebescherming

Zes jane iredale producten wonnen The Skin Cancer Foundation’s Seal of Recommendation. Deze erkenning bevestigt dat de producten op voldoende en veilige manier zonneschade aan de huid helpen voorkomen.

Hechtingsvermogen

Onze mineralen hechten zich bij het aanbrengen uitstekend aan elkaar, zodat ze niet uitlopen, lijntjes vormen of vervagen. Ze kunnen makkelijk worden verwijderd met onze speciale Magic Mitt. Dit magische doekje heeft enkel water nodig om make-up efficiënt te kunnen verwijderen.

Wat maakt het verschil met make-up producten die ik overal kan verkrijgen?

  • Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.
  • Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid.
  • Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks.
  • Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten.
  • Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken.
  • Ontstekingswerend. Onze producten dragen effectief bij tot de gezondheid van de huid.
  • Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal.
  • Zonnebescherming. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.
  • Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA.
  • Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren.

Minimum Risico op Allergieën

Onze producten zijn klinisch en dermatologisch getest op veiligheid en allergieën.

Ontstekingswerend

Door het gebruik van ontsteking werende ingrediënten dragen onze producten effectief bij tot de gezondheid van de huid.

Natuurlijke bewaarmiddelen

Daar waar bewaarmiddelen noodzakelijk zijn gebruiken we natuurlijke stoffen, altijd zonder parabenen en fenoxyethanol.

Partikelgrootte

Al onze mineralen werden onderworpen aan laboratoriumtesten die bevestigen dat ze geen mineralen van nanoformaat bevatten.

Vier in één

Onze veelzijdige producten Amazing Base, PurePressed Base, Dream Tint en Glow Time bieden vier belangrijke functies in één: foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging.

Dekking

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations en concealers een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt.

Afwerking

Kwaliteitsvolle mineralen interageren met licht. Daardoor krijgen ze het beroemde soft-focus effect. Onze waaier aan foundations biedt een verschillende afwerking: van een trasparante tot volledige dekking, van stralend tot fluwelig.

GOED OM TE WETEN

Als clean beauty brand ontwikkelt jane iredale producten met de beste en de meest zuivere

ingrediënten. De make-up is op basis van mineralen waaraan vitaminen, antioxidanten en botanische extracten zijn toegevoegd. Je huid wordt verzorgd én beschermd door het dragen van jane iredale make-up. De volledige make-up lijn is dierenproefvrij en bijna alle producten zijn vegan en geschikt voor mensen met een glutenintolerantie. Voor alle informatie over de ingrediënten ga naar www.helene-v.com.