Microneedling

Wat is Microneedling eigenlijk?

Microneedling is een behandeling die uitgevoerd wordt door een speciale digitale pen die voorzien is van kleine steriele naaldjes. Deze pen

kan draadloos of met een snoer bediend worden. Microneedling maakt kleine kanaaltjes/gaatjes in de huid waardoor werkstoffen beter en dieper kunnen worden opgenomen in je huid. Dit kan regelmatig herhaald worden voor optimaal resultaat. Hierdoor wordt jouw huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe collageen op een natuurlijke manier.

Voordelen van Microneedling:

  • Stimuleren van nieuwe collageen en elastine.
  • Verkleinen van de poriënstructuur.
  • Verminderen en verfijnen van littekenweefsel.
  • Versteviging van de huid.
  • Verjongen van de huid.
  • Huidteint te egaliseren.
  • Verminderen van acné littekens.
  • Verminderen van zonneschade.
  • Verminderen van hyperpigmentatie.

Microneedling kan als een losse behandeling gedaan worden of in een kuurverband van drie of zes behandelingen. Voor een optimaal resultaat raad ik altijd een kuur aan in combinatie met gezichtsproducten van hoge kwaliteit en hier werk ik ook mee. Waarom? Omdat de resultaten op langer termijn prachtig zijn en omdat je je huid echt aan het ‘werk zet’.

Voor de behandeling zal er een intakegesprek plaats vinden om alles goed in kaart te brengen en wordt er een duidelijke uitleg gegeven. Zo weet je wat je kan verwachten direct na de behandeling, maar ook de weken daarna.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de mail info@karenvangogh-pmu.com of bellen naar +31614276520 of een whatsapp sturen.


Kuur 4 maal


Kuur van drie behandelingen

Contraindicaties en waarschuwingen: Keloïd of verhoogde aanleg om littekens te ontwikkelen; Geschiedenis van eczeem, psoriasis en andere chronische aandoeningen; Geschiedenis van actinische (zonne) keratose; Geschiedenis van Herpes Simplex infecties; Geschiedenis van diabetes; Aanwezigheid van verdikte moedervlekken of wratten.

Absolute contra-indicaties; Sclerodermie (= een ernstige auto-immuunziekte die een verharding (sclerosering) van bindweefsel veroorzaakt), vaatziekten of hartafwijkingen; Rosacea en bloedstollingsproblemen; Actieve bacteriële of schimmelinfectie; immunosuppressieve; Littekens minder dan 6 maanden oud; Fillers in het gezicht in de afgelopen 6 maanden.