KRX GREEN SEA PEEL

De KRX Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van exfoliëren zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract.

Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor het aanbrengen van de natuurlijke peeling wordt uw huid eerst goed gereinigd en voorbereid. Na het aanbrengen van de Green Sea Peel wordt de huid intens gestimuleerd door middel van een korte en lichte massage waarbij een micronaaldjes (*spicula’s), in de huid worden gesluisd. Door deze handeling wordt de oppervlakkige huidlaag verwijderd en vernieuwd.

(*) Spicula’s zijn mineralen (geen dieren) uit de zee en hebben microscopisch kleine holle naaldjes. Het wordt gewonnen uit een zoetwaterspons waarvan de skeletjes worden vermalen tot poeder. Dit poeder wordt weer vermengd met werkstoffen (o.a. hyaluronzuur, glucaan en allantoïne) die door de kanaaltjes van de holle naaldjes naar de cellen in de huid worden getransporteerd. Deze zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie met als gevolg: een volledige huidvernieuwing!

Na ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) wordt de peeling verwijderd en vervolgen we de behandeling met een kalmerend en verzorgend masker.

Een ander groot voordeel van deze natuurlijke peeling is dat deze behandeling het gehele jaar kan worden uitgevoerd, dus ook in de zomermaanden.

Indicaties voor een Green Sea Peel zijn:

Fijne lijntjes Droge huid Ouderdomsvlekken
Dikke, verhoornde huid
Ruwe textuur
Hyperpigmentatie
Vettige huid
Acne
Rimpels

Contra-indicaties:

Open wonden
Huidkanker
Schimmel- of virale huidinfectie
Allergie voor schelpen
Zwangerschap
Het gebruik van isotretinoïne

Na de behandeling moet u 24-48 uur het volgende vermijden:

Blootstelling aan de zon of zonnebank
Lichamelijke inspanning
Bubbelbad, jacuzzi, sauna, haardvuur, bbq
Exfoliërende of huidverzorgingsproducten, scrubs en retinoïden
Ontharingscrème of blekende crème op het gezicht
Gezicht waxen

Kosten behandeling

€179,00, duur 75 minuten.

Inclusief een skincare kit voor tijdens het genezingsproces.

Maak een afspraak