Image skincare

Als het meest innovatieve merk in de cosmetica-industrie, ontwikkelt IMAGE Skincare voortdurend producten met de laatste technieken om veroudering van de huid tegen te gaan, de huid in balans te brengen, te verbeteren en te hydrateren, en haar weer te laten stralen, om zo haar wereldwijde missie ‘Age Later®’ waar te maken.

IMAGE Skincare geeft echt om huid. Iedere huid, elk huidtype, elke dag. Daarom zijn wij gedreven om uiterst effectieve, gebruiksvriendelijke producten te creëren die de huid helpen in de strijd tegen veroudering en schadelijke effecten van de omgeving. IMAGE-producten worden gebruikt door huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.

Artsen, schoonheidsspecialisten en eigenaren van wellnesscentra vertrouwen op IMAGE voor een frisse en gezonde huid met een jeugdige uitstraling. Omdat het werkt.

Zo simpel is het.

AGELESS

De AGELESS-lijn bevat een mix van AHA’s, nutri peptides, retinols, ‘lightening’ ingrediënten en antioxidanten. Huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur zullen aanzienlijk verbeteren.

VITAL C

Deze lijn is ideaal voor de droge/gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Deze rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten zorgt ervoor om de huid te herstellen en te verbeteren. De Vital C –lijn bevat hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

ORMEDIC®

Biologische en organische mix van bio-peptide met anti-aging voedingsstoff en en vitamines.

the MAX™

Een fantastische formule met plantenstamceltechnologie voor maximale correctie, preventie en voeding.

CLEAR CELL

Een zeer effectieve productlijn om acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.

ILUMA®

Zeer effectieve productlijn die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de huid weer laat stralen.

PREVENTION +®

Een evolutie in dagcrèmes voor dagelijks gebruik met UVA/UVB zonbescherming, geschikt voor ieder huidtype.

I MASK

Zeer effectieve productlijn die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de huid weer laat stralen.

BODY SPA

Ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde en mooie stralende huid.

I BEAUTY

I BEAUTY biedt u producten en tools voor een gezonde en mooie huid.

CLINICAL COUTURE DESIGNER PEELS and O2 lift

Ga rimpels, oneffenheden, acné, pigmentatie en rosacea tegen. Hydrateer, verzorg en bescherm de huid met I-peel.