fTijdens de basisopleidingen en masterclasses mag je met de Titan machine werken om te voelen hoe die in jouw hand ligt en hoe die voelt tijdens het behandelen.

De Titan SPMU – toestel is speciaal ontworpen voor high-end professionals. Met een slaglengte van 3,2 mm staat deze garant voor precisie en perfectie. Het apparaat produceert minimale geluid, zelfs bij maximale kracht, zodat jij als professional ongestoord kunt werken. Bovendien is het nagenoeg trillingsvrij, wat nauwkeurige en consistente resultaten garandeert. Voordelen van de Titan is dat universele naalden op kunnen . Dat wilt zeggen dat er verschillende merken oppassen.

Aantal specificaties van de titan zijn:

  • Aangedreven door een Zwitserse motor bij 12.000 tpm
  • Is gemaakt van aluminium van vliegtuigkwaliteit met behulp van Precision CNC
  • Ontworpen met een lange grip voor stabiliteit en comfort
  • De verbeterde Swash Pallet voorkomt vastlopen van de naaldaandrijving
  • Werkt op 6-8 volt en heeft een standaardslag van 3.2mm

Tijdens de basisopleidingen en masterclasses mag je met de Titan machine werken om te voelen hoe die in jouw hand ligt en hoe die voelt tijdens het behandelen.

Wil je er eentje toch reserveren dan kun je dit het beste doen gelijk tijdens het boeken via de website van de basisopleidingen of masterclasses. Of mag je een mail sturen naar: info@karenvangogh-pmu.com om er eentje te reserveren .

Prijs handstuk € 950 ex btw
Prijs powersupply €250 ex btw
Prijs combi set €1100 ex btw